Voor de lunch heb ik pompoensoep gemaakt. Een snelle variant op de geurige pompoensoep met gehakt uit het boek "Oergondisch genieten", namelijk met een bouillionblokje en de pompoenblokjes uit de diepvries van de AH. Dat scheelt een hoop werk en zo stond deze soep binnen een goed half uur op tafel! En smaakte het ook? Jazeker! We vonden het alledrie (manlief, 5-jarige zoon en ik) erg lekker.
Het diner (uit hetzelfde boek): Biefstuk (voor de kinderen hamburger), Russische rode bieten en Romaanse sla (met oa avocado). Ook hier waren we enthousiast over; ook de kinderen (5 en 8 jaar) vonden zowel de bieten als de salade erg lekker. Zelfs de kleine (11 maanden) heeft wat meegegeten van de bietensalade en vond het heerlijk! In totaal een klein uurtje werk in de keuken.
Onze eerste Oervoeding-dag was zeker geslaagd!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten