woensdag 5 september 2012

Dag 3 (maandag 3 september)


Het ontbijt (aardbeien met perzik en gehakte cashewnoten) hadden we zondagavond al voorbereid dus dat maakte het mogelijk om gewoon op tijd op werk en school te verschijnen.  De kinderen en ik vonden het erg lekker, manlief was wat minder enthousiast.
 
 
De meeneemlunches stonden klaar in de koelkast. We aten avocado-garnalen salade en we vonden het alledrie (8-jarige dochter, manlief en ik) erg lekker. Dochterlief lukte het aardig om alles op tijd (de tijd bij de overblijf om te eten is nogal kort....)  op te eten en lust nu opeens toch avocado ;-).
 
 
Voor het diner dit keer een eigen creatie: Bataat en groenten uit de oven met een kipsaucijs. Ik heb de bataat (zoete aardappel), wortels, aubergine, courgette en wat bleekselderij in stukjes gesneden en met een behoorlijke lading olijfolie, peper en rozemarijn een uurtje in de oven gezet (220 graden).

 

 
Voorheen maakte ik dit weleens met gewone aardappel, maar deze versie viel ook zeker in de smaak! Dit gerecht is bovendien gewoon heel weinig werk. Je hebt alleen tijd nodig om het in de oven te zetten, maar dan heb je je handen weer vrij.
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten